Kik boks spektakl oduševio Nišlije (VIDEO)

U subotu uveče Nišlije su u Hali Čair mogle da prisustvuju pravom kik boks spektaklu. Kroz reviju “Zlatni kik bokser” mnogobrojni gledaoci mogli su da vide 8 borbi u kojima je prikazana sva lepota ovog sporta.

U prvim borbama publika se radovala pobedama domaćih boraca.

Prvo je evropski šampion Ognjen Mitrović iz Kik boks kluba Vukovi 018, u kategoriji do 54kg opravdao ulogu favorita i savladao Radenka Đorđevića iz zemunskog Vulkana.

U narednom meču snage su odmerili dvojica Nišlija Mladen Jovanović iz KBS Konstantin i Uroš Živković  iz KBK Naisus. Iskusni Živković bio je ubedljiv i čak dva puta primoravao sudiju u ringu da broji Jovanoviću.

Još jedan provereni niški šampion Mitar Dugalić, iz KBS Konstantin, uspešno se, posle duže pauze, vratio u ring. On je u kategoriji  91+kg, u jednoj izjednačenoj borbi savladao Grka Margaritisa Stergiopoulosa.

Osim ovih borbi u kojima su učestvovali niški kik bokseri, publika je videla još pet zanimljivih mečeva.   Pored meča  u kome je kapiten srpske reprezentacije i ovogodišnji nosilac trofeja “Zlatni kik bokser” Nikola Stošić savladao neugodnog Turčina Ahmeta Kaplana, najveću pažnju publike je izazvala borba Aleksandra Konovalova iz jagodinskih Tigrova. Proslavljeni srpski reprezentativac i višestruki evropski i svetski prvak je u poslednjoj borbi večeri priredio pravi šou savladavši odličnog ukrajinaca Oleksandera Ukrajineca.

Sve u svemu “Zlatni kik bokser”  opravdao je sva očekivanja, a KBS Konstantin i Grad Niš pokazali su se kao odlični organizatori jedne ovakve manifestacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.