Još jedna provera košarkaša u kolicima pred nastupajuću sezonu

Seriju  prijateljskih utakmica Klub košarke u kolicima Nais nastavlja u svom gradu.

 

Pripreme pred početak nove sezone Prve lige Srbije ušle su u završnu fazu, što je odlična prilika da posle utakmica koje su igrali po centralnoj i južnoj Srbiji, niški košarkaši odigraju jedan meč i u svom gradu.

 

Zahvaljujem  se u ime svih košarkaša u kolicima KKK “Nais” i KKK “Soko” na odobrenju termina za odigravanje utakmice između pomenutih timova. Meč će se odigrati u subotu 24. sa početkom od 11 časova u sportskoj sali OŠ „Miroslav Antić“.

Utakmica će se odigrati bez prisustva publike, zbog mera koje Vlada Republike Srbije sprovodi zbog sprečavanje širenja zaraze virusom COVID-19. Pretpostavljani broj učesnika je do 30 (igrači, treneri, personalni asistenti, sudije, tehnička lica).

Zahvaljujem se gradonačelnici Niša, Dragani Sotirovski, većniku za sport Grada Niša, Branislavu Kačaru, sekretaru Sekretarijata za omladinu i sport Grada Niša, Saši Šagriću i  Predragu  Jančiću iz Odseka za sport pri Sekretarijatu za omladinu i sport Grada Niša za podršku da u ovim teškim vremenima KKK “Nais” opstane – izjavio je predsednik kluba Marko Aleksandrović.

 

 

Veoma nam je drago što u kratkom periodu imamo priliku da još jednom odmerimo snage sa novoformiranim klubom košarke u kolicima, koji je sastavljen od nekoliko vrhunskih pojedinaca, članova naše reprezentacije. Pripremne utakmice su veoma važne za naš klub, jer na najbolji način tempiramo formu za početak nove sezone – rekao je trener ekipe Miljan Hadžović.

 

Utakmica se igra u subotu, 24. oktobra, u sali OŠ Mika Antić sa početkom u 11 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.