Još jedan težak poraz Konstantina (VIDEO)

Druga utakmica u sezoni i drugi poraz Konstantina pred svojim navijačima. U subotu 14. oktobra niški tim je u dvorani Čair dočekao ekipu Zdravlja i izgubio rezultatom 84:63.

Za razliku od prošlonedeljnog meča protiv Slobode, u koji su mladi igrači Konstantina ušli motivisani, u utakmici protiv Zdravlja, osim očiglednog nedostatka kvaliteta, ni zalaganje nije bilo na potrebnom nivou. Leskovčani su lako pronalazili put do koša, spolja često imali otvorene šuteve i nekoliko minuta nakon početka meča bilo je jasno u kom smeru utakmica ide.

Trener Marko Cvetković je izmenama pokušavao da razmrda svoje igrače, ali nije našao petorku koja može da odgovori gostima. Leskovčani su ozbiljno ušli u meč, u sastavu imaju nekoliko poznatih imena za ovaj rang takmičenja koji su svojim znanjem i iskustvom nametnuli ritam koji im odgovara i nisu dali Nišlijama ni nadu da mogu doći do neke neizvesne završnice.

Najefikasniji na meču bio je igrač Zdravlja Milan Tešanović koji je postigao 26 poena, a pratio ga je Dragomir Jović sa 16. U Konstantinu su samo dva igrača imala dvocifren košgeterski učinak, Luka Živković je postigao 13, a David Dojčinović 10 poena.

U narednom kolu Konstantin putuje u Beograd gde će biti gost ekipi Žarkova, dok Zdravlje pred svojim navijačima u Leskovcu igra protiv užičke Slobode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.