I fudbalerke kreću u novu sezonu. Direktan prenos meča Mašinca i Vojvodine na našem portalu (VIDEO)

I najbolje fudbalerke Srbije ovog vikenda kreću u novu sezonu Superlige. Prethodne sezone nijedna ekipa nije napustila elitni rang, a pridružile su se ekipe TSC-a i Kolubare tako da će Superligu u sezoni 2020/2021 sačinjavati 10 timova.

 

Ekipa Mašinac Trejs je prethodnu sezonu završila na 4. mestu. Iako je većim delom sezone bila u samom vrhu tabele, sa tri vezana poraza na kraju prvenstva je pokvaren utisak. U predstojuću sezonu u niškoj ekipi ulaze sa najvišim ambicijama, kostur ekipe je zadržan i pojačan na deficitarnim pozicijama tako da se očekuje povratak u sam vrh srpskog  ženskog fudbala.

 

U 1. kolu zelene će na svom terenu dočekati novosadsku Vojvodinu, a zbog poznate epidemiološke situacije meč će biti odigran bez prisustva publike. Da ljubitelji ženskog fudbala ne ostanu uskraćeni za taj užitak pobrinuće se ekipa našeg portala koja će direktno prenositi ovaj meč.

 

Utakmica se igra u subtu na stadionu Mašinca na Delijskom Visu sa početkom od 17h, a meč možete posmatrati na linku ispod,

 

 

1 Comment

  1. Posmatrač
    08/08/2020 - 23:14

    Tamara, odlazi!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.