I bokseri Principa uspešni u Jagodini

Pored sjajnih rezultata Viteza, bokseri mladog niškog kluba Princip takođe mogu biti prezadovoljni učinjenim u 5. kolu Bokserske lige regiona Jugoistok.

Puleni trenera Jovana Stojiljkovića upisali su četiri pobede i dva poraza, pa se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli, iza spomenutog Viteza.

Uroš Žikić, Petar Nikolić i Đorđe Tošić ostvarili su pobede protiv jakih i iskusnih protivnika. Ljuba Mitrović je doneo bodove klubu bez borbe jer je rival prebacio težinsku kategoriju. Ognjen Bogdanović je izgubio podeljenom odlukom sudija u odličnoj borbi, dok je Ilija Nikolić poražen u svom debitantskom nastupu od protivnika iz teže kategorije.

Moji borci su pokazali, pre svega sami sebi, da disciplinom i odricanjem mogu doći do željenih rezultata. Žikić i Tošić su trijumfovali protiv sjajnih i iskusnijih boksera od kojih su na nekom od prethodnih takmičenja bili poraženi. Nikolić je tehničkim nokautom pobedio odličnog boksera iz Novog Pazara. Bogdanović je u jednakoj borbi nažalost poražen podeljenom odlukom sudija, dok je Nikolic u svom debiju poražen od iskusnijeg borca iz Viteza – istakao je trener Jovan Stojiljković.

Naredni izazovi za boksera Principa dolaze već sredinom februara u Pirotu, gde će biti održano pojedinačno prvenstvo Jugoistočne Srbije.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.