Humanitarni turnir Naissus open po 5. put okupio tenisere i teniserke iz cele Srbije

Održan jubilarni peti humanitarni teniski turnir Naissus open sa koga je i ovoga puta celokupni nagradni fond od 137.290,00 dinara pripao organizaciji NURDOR.

Ovogodišnji turnir okupio je četrdesetak takmičara u muškoj i ženskoj konkurenciji i preko 50 ljubitelja tenisa i humanih ljudi iz Niša, Pirota, Kragujevca, Kruševca, Negotina i drugih gradova.

Osvajač petog humanitarnog teniskog turnira Naissus open odigranog 6. i 7. jula na terenima Teniske akademije Živković je Marjan Stančić, koji je u finalu, koje je trajalo preko dva sata, savladao Jovana Mandžukića rezultatom 2:1, po setovima 5:7, 7:5, 10:1! Marjan je 2023. godine poražen u finalu, dok je sada uspeo da osvoji pehar.

Ove godine drugi put je organizovan i ženski turnir, a titulu iz 2023. odbranila je Mila Ivanov koja je u finalu bila bolja od Teodore Stanković.

Kao i od starta turnira 2019. godine, pobednik je novčanu nagradu, sakupljenu od donacija kompanija, kotizacija učesnika i humanosti svih posetilaca, u iznosu od 137.290,00 dinara uručio organizaciji NURDOR.

Organizatori još jednom zahvaljuju svima na humanosti, pomoći i učešću!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.