Džudista Kinezisa nastavio sjajan niz rezultata (VIDEO)

Vicešampion Srbije u džudou Milan Mihajlović, član Džudo i sambo kluba „Kinezis“ iz Niša nakon državnog prvenstva nastavio je sa uspesima. Svojoj niski medalja dodao je još jednu, itekako vrednu.

Novim Milanovim uspehom zadovoljni su svi u Kinezisu, a pogotovo trener Nemanja Stanković, koji je bio sa njim na ovom jakom takmičenju.

Milan je osvojio medalju i uspeo da savlada daleko iskusnijeg borca, državnog prvaka Srbije, od koga je gubio u prethodnim mečevima. Srušena je i ta barijera i to na način koji ljubitelje džudoa može samo da raduje.

Atraktivne pobede donele su  i kontinuitet da takmičari Kinezisa  sa velikih takmičenja dolaze sa medaljama i podižu formu za prestžno ekipno takmičenje koje ih očekuje

Krug takmičara sa najvišim ambicijama je proširen. Važno je  i to što je mladi džudista Kinezisa uvideo da nije u podređenom položaju u odnosu na najjače evropske takmičare. Dragoceno iskustvo pred predstojeća međunarodna takmičenja.

Zvanično najbolji sportski kolektiv u Nišu za 2017.godinu, tako je nastavio sa uspesima i u 2018.godini…Nakon medalja na državnom prvenstvu i pojedinačnih uspeha na  međunaronom planu, kao kruna sezone očekuje se i zapažen nastup u Ligi šampiona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.