Besplatna škola tenisa na terenima u Vrtopu

Besplatna škola tenisa na terenima u Vrtopu

Prvi nesigurni udarci reketom dečaka i devojčica koji stidljivo maštaju o tome da jednog dana postanu teniske zvezde, više su nego svečano otvorili novo poglavlje sporta na otvorenim terenima Vrtopa u Niškoj Banji. Oni će, kao i sva ostala deca koja požele da se oprobaju na šljaci, u naredna dva meseca moći bespltno da treniraju tenis u Vrtopu. Reč je o projektu Sportskog saveza Niša koji se zvanično, od nedelje 4. avgusta, pa do kraja septembra, realizuje uz podršku opštine Niška Banja i finansijsku podršku grada.

Iako je školica besplatna, sa decom u Vrtopu radiće profesionalci.

Inače, kada je reč o oživljavanju Vrtopa, pre tri godine, u to vreme novo rukovodstvo Sportskog saveza Niša, dobilo je od opštine Niška Banja na korišćenje terene ovog sportsko-rekreativnog kompleksa. Od tada do danas radilo se na njihovom obnavljanju i kompletnom uređenju, kako bi, što je pre moguće, bili na raspolaganju sportistima i rekreativcima, a pogotovo deci.

Vrtop, kako najavljuje član Gradskog veća zadužen za sport Branislav   Kačar, neće biti jedina sportska investicija grada u Niškoj Banji. Uskoro će biti rekonstruisana još dva terena – otvoreni tereni u sklopu Osnovne škole Ivan Goran Kovačić i basketaški teren u naselju Broj šest iza crkve.


Povezane vesti

Stevan Sretenović novo pojačanje Železničara

Levi bek Stevan Sretenović novi je član rukometnog kluba Železničar. Ugovor sa niškim klubom Sretenović je potpisao do kraja sezone.

Prijave za 3×3 turnir u Svrljigu

Тreću godinu zaredom u Svrljigu se održava turnir u basketu koji je u sistemu 3×3 Roda prvenstva Srbije. Turnir će

Festival dečije košarke u Beloj Palanci (VIDEO)

Osam klubova iz regiona sa po nekoliko ekipa, tačnije 270 malih košarkaša i košarkašica iz Pirota, Zaječara, Svrljiga, Niša, Knjaževca

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.