Železničar prvi na polusezoni sa samo jednim izgubljenim bodom (VIDEO)

Rukometaši Železničara rezultatom 28:25 zabeležili su i 10. uzastopnu pobedu u Superligi Srbije. “Želja” je ovoga puta bio uspešniji od ekipe Spartaka iz Subotice koja je pokazala najviše od svih ekipa koje su ove jeseni gostovale u Nišu. Tačno je da je “Želja” pružio nešto slabiju partiju, ali ruku na srce, na to je uticala izuzetno borbena i brza ekipa Spartaka.

Gosti su na poluvreme otišli sa golom prednosti 18:17, a tome je najviše kumovala slaba odbtrana Nišlija. Golmani u tom periodu igre gotovo da ništa nisu odbranili, jer im saigrači “labavom” odbranom nisu ni pružili neophodnu sigurnost.

U nastavku je “Želja” zaigrao angažovanije, ali nije odmah sve došlo na svoje mesto…  Gosti su imali i 3 gola prednosti. Iskustvo je ipak došlo do izražaja i Spartak nije izdržao da u istom ritmu odigra svih 60 minuta.

“Želja” je pokazao da izrasta u veliku ekipu, jer je uspeo da dobije utakmicu čak i pored nešto slabije igre. U narednom kolu niški rukometaši dočekuju ekipu Obiliča, jedinu ekipu koja je u prvom delu sezone”Želji” okrnjila bod.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.