Radnički opet odigrao nerešeno. Zahvalili se Brazilcu – nije zadovoljio

Ni posle četvrte probne utakmice fudbaleri Radničkog ne znaju za pobedu, ali ni za poraz. Oni su upisali i četvrti remi na pripremama u turskom Beleku, ovoga puta u duesu sa korejskim Daežonom. Rezultat je bio 0:0.

Pre ovog susreta superligaš sa Čaira remizirao je i sa bugarskim timovima Botevom i Verejom, kao i sa češkom Sigmom.

U utakmici sa Daežonom za Radnički su igrali: Živković (od 45. Šaranov), Aksentijević, Miladinović, Mijailović, N. Stanković, Lukas (od 45. F. Stanković), Aleksandar Jovanović, Aleksa Jovanović, Žilberto (od 45. Radović), Ćirković, Mrkić.

Trener Boban Dmitrović je nakon meča sa južnokoreancima izneo svoje utiske, a pritom se i zahvalio dvojici igrača koji nisu prošli na probi u Radničkom.

Defanzivno smo odigrali korektno, sa dosta duela i trčanja. Osim dve šanse Mrkića, nismo uspeli da se nametnemo i uspostavimo igru koju smo planirali pre utakmice. Mislim da je ovo bila prilika za mlađe igrače da osete istočnjačku filozofiju fudbala. Što se tiče Žilberta i Radovića, koji su danas igrali za Radnički, radi se o fudbalerima na probi, ali ja nisam zadovoljan onim što su pružili, pa ćemo im se zahvaliti na uloženom trudu” rekao je Dmitrović.

Nišlije je će do kraja priprema u Turskoj odigrati još jedan kontrolni meč i to protiv ukrajinskog Mariupola (4. februara).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.