Odbojkaški savez pomaže klubovima na jugoistoku Srbije (VIDEO)

Odbojkaški klubovi iz Nišavskog okruga dobili su konkretnu pomoć od Odbojkaškog saveza Srbije. Najkvalitetnije lopte jesu dobrodošle, ali je saradnja i otvorenost saveza upravo ono što klubovima u ovom delu Srbije treba.

Druženje predstavnika Odbojkaškog saveza Srbije, Zorana Gajića, predsednika i Ivana Miljkovića, potpredsednika sa odbojkaškim poslenicima upriličeno je u maloj sali Hale „Čair“, koja jeste bila i ostala polazna tačka za mnoge odbojkaše.

Za visoke goste priređen je i prijem u Predsedništvu grada. Zajednička je ocena da u odbojku treba ulagati, pogotovo u Nišu koji ima veliki potencijal.

Zadovoljstvo zbog posete Niša izrazio je i predsednik odbojkaškog saveza Zoran Gajić i najavio novog sponzora za dobrobit srpske odbojke.

Za budućnost niške odbojke ne bi trebalo brinuti jer je sve više dece koja se odlučuju upravo za ovaj sport. Sigurno da su tome doprineli uspesi reprezentativnih selekcija, ali i Odbojkaški klub „Niš“ koji sa dosta uspeha igra u elitnom rangu takmičenja… Očekuje se da za koju godinu, Niš u elitnom rangu takmičenja ima i žensku odbojkašku ekipu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.