Nišlije briljirale na prvenstvu Srbije u lou kiku

Na upravo završenom Prvenstvu Srbije u lou kiku održanom u Lazarevcu proteklog vikenda, niški kikbokseri oet su bili dominantni.

KBK “Niš” je osvojio ekipno prvo mesto sa pet zlatnih i po dve srebrne i bronzane medalje. Do šampionske titule su došli Ivan Krivačević, Nikolina Stevanović, Nada Krivačević, Janja Savić i Milan Kurtić. Srebro su osvojile Natalija Gligić i Anđela Pavlović, dok su se bronzanim odličjem okitili Vladana Radonjić i Konstantin Dunjić. KBK “Niš” je osvajanjem još jednog pehara na ubedljivom prvom mestu za sezonu 2024. Godinu sa 16 zlatnih medalja.

I Klub borilačkih sportova Gard 018 iz Niša ponovo je bio na visini zadatka. Na istom prvenstvu u Lazarevcu oni su osvojili tri zlatne medalje i pehar za najboljeg borca u seniorskoj konkurenciji.

Šampioni iz ovog kluba postali su Pavle Mitrović u kategoriji -54kg u uzrastu starijih juniora, zatim Vuk Đorjđević u kategoriji -57kg u uzrastu starijih juniora i Ognjen Mitrović u kategoriji -67kg u seniorskoj konkurenciji A klasa. Ognjen je nakon dve sjajne borbe u kojima je savladao ozbiljne takmace, došao do zlatne medalje, ali i pehara za najboljeg borca u A klasi.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.