NASTAVLJA SE ARKUS LIGA: Železničar dočekuje Rudar

Rukometaši Železničara dočekaće u 12. kolu B grupe ARKUS lige ekipu Rudara iz Kostolca. Meč u hali u sali Osnovne škole Mika Antić zakazan je za subotu od 18:30h bez prisustva publike.

 

Posle pauze rukometaši Železničara vraćaju se prvenstvenim aktivnostima, a veliki problemi u pripremnom periodu bili su termini i uslovi za trening.

 

Definitivno smo imali mnogo problema. Mi smo se trudili da se, i u datim okolnostima, snađemo najbolje moguće. Ne možemo biti nezadovoljni urađenim, sve pohvale momcima za angažovanje, ali ipak je to bila improvizacija i to se mora naglasiti u predvečerje drugog dela sezone, kaže trener Đorđe Teodorović.

 

Niški tim odigraće u narednom periodu u narednom periodu tri utamice za deset dana. Prvi protivnik biće Rudar iz Kostolca, koji je je u dosadašnjem toku pokazao da je reč o ozbiljnoj ekipi.

 

Prve utakmice posle takmičarske pauze, najčešće liče jedna na drugu, po tome što se ne može očekivati neki vatromet od rukometa. One uvek nose posednu dozu nervoze, neizvesnosti, i utoliko je bolje što igramo kod kuće, gde nekako uvek uspemo da se mobilišemo i pružimo trenutni maksimum. Imamo ozbiljnog protivnika spram sebe. Samo komplimenti na račun Rudara, na račun njihovog kontinuiteta, iskustva… Ipak, uspeli smo da ih pobedimo u Kostolcu, duboko verujemo da ćemo to moći još jednom da uradimo i da ostvarimo primarni cilj, a to je definitivni plasman u plej-of. zaključuje trener Želje.

 

Niški tim se posle 11. kola nalazi na drugoj poziciji na tabeli sa 15. bodova, koliko ima i Metaloplastika koja je prva. Naredni protivnik Želje- tim Rudara nalazi se na trećem mestu sa 14. bodova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.