Naisa u Pazovi “bira” startnu poziciju za plej-of (VIDEO)

Rukometašice Naise nadomak su ostvarenja prvog ovogodišnjeg cilja-završetka osnovnog dela sezone na prvom mestu i pogleda „odozgo“ na ostale ekipe u plej ofu. To neće biti nimalo lako, imajući u vidu da ekipa trenera Svetislava Jovanovića putuje na megdan timu Mladosti iz Nove Pazove koja ima šansu da uhvati „poslednji“ voz i nekako se ugura u doigravanje za titulu. Za to je neophodno da Bekament bude poražen od Medicinara, ali i da Naisa poklekne u Sali OŠ „Rastko Nemanjić“ u Novoj Pazovi. U  lideru na tebeli ne žele da se bave kombinatorikom već se pripremaju da dođu do još jedne pobede i podignu samopouzdanje na najviši nivo pred plej of.

U hali „Čair“ se ovih dana radilo kao u rudniku. Trener Jovanović nametnuo je žestok rad, jer cela sezona „staje“ u narednih mesec dana. Devojke su, bez pogovora, izvršavale sve postavljene zadatke, pa ako bi se krajnji rezultat merio po uloženom trudu, u Naisi ne bi morali da brinu.

Utakmica sa ekipom Mladosti, koja se igra u subotu, važna je iz više razloga. Najpre, da se postave stvari na svoje mesto i da se pokaže „ko je ko“ u srpskom ženskom rukometu, ali da  s druge strane, u doigravanje za titulu, Nišlijke uđu pune samopouzdanja…U svakom slučaju i pored brojnih, a pogotovo finansijskih problema i ove godine obezbeđen je izlazak u Evropu, što je retko kojoj ekipi u Nišu pošlo za rukom. Devojke već zaslužuju svaku pohvalu, ali one žele i korak dalje…Kreću završne borbe u operaciji „titula“!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.