Naisa igra zaostali meč u Aranđelovcu

 

Rukometašice Naise, praktično, započinju drugi deo sezone. Ekiša iz Niša u sredu, 29.decembra igra odloženi meč sa ekipom Bekamenta. I jedna i druga ekipa reprezentuju Srbiju u EHF kupu, pa će već početkom godine nastupiti i na internacionalnoj sceni.

 

Upravo obaveze na međunarodnoj sceni sprečile su dve ekipe da odigraju svoj međusobni meč u prvom delu sezone. Favorit je svakako domaća ekipa.

 

-Bekament je svakako favorit. Mi se spremamo da pružimo maksimum i ostavimo što bolji utisak. Naravno da bi nam bodovi dobro došli i unapred se ne predajemo. Za nas je ova utakmica izuzetno bitna jer nas ubrzo nakon nje očekuje dvomeč u EHF kupu, pa nam jake utakmice itekako trebaju-ističe Živojin Maksić, trener Naise.

 

Bekament se nalazi na drugom mestu sa samo jednim porazom, dok se Naisa nalazi na četvrtoj poziciji sa 6 pobeda i 4 poraza.

 

Da podsetimo, Naisa je u ovoj sezoni potpuno podmladila tim i rezultati u dosadašnjem delu prvenstva jesu iznad očekivanja.

 

U nastavku prvenstva Naisa će nastupati bez iskusne Anje Belić sa kojom nije produžena saradnja.

 

Utakmica u Aranđelovcu igra se u sredu, 29.decembra u 18,00 sati.

 

I jednu i drugu ekipu, odmah nakon toga očekuju utakmice 1/8 finala EHF Evrokupa. Naisa u nedelju, 09.januara 2022.godine dočekuje ekipu H71 sa Farskih ostrva, dok je revanš na programu 15.januara u Toršavnu.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.