Mlade košarkašice niškog Studenta na kampu u Svrljigu (VIDEO)

Univerzitetski ženski košarkaški klub Student iz godine u godinu raste. Prethodne dve sezone seniorke su bile „ni na zemlji ni na nebu“, ni u zoni ispadanja,  a ipak daleko od vrha. Da bi seniorski tim napredovao, a klub nastavio da raste, u ovom uspešnom  sportskom kolektivu su došli do zaključka da je neophodno da se oslone na mlade snage i igraju na duže staze. Pored seniorskog, juniorskog i kadetskog tima, oformljeni su i pionirke i mlađe pionirke.

Svi neophodni uslovi su tu, a pionirke niškog Studenta ne kriju zadovoljstvo. Prvi ozbiljniji košarkaški koraci su savladani, a imponuje ponašanje devojčica i dicsiplina na treningu.

Ovaj košarkaški kamp ostaće sigurno u najlepšem sećanju pionirkama Studenta. A za sam Student bitno je da nova talentovana generacija krene stopama kadetkinja koje su učestvovale i na završnom turniru Kupa Srbije. I pionirke i kadetkinje zalog su za budućnost ovog niškog košarkaškog kluba.

Seniorski tim je u punom trenažnom procesu, a od sada će imati i veći krug navijača iz samog kluba. Navijača, ali i budućih saigrača….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.