Međunarodni odbojkaški turnir u Durlanu

Međunarodni odbojkaški turnir u Durlanu

Kup cara Konstantina za kadete i pionirke Odbojkaški savez Nišavskog okruga, pod pokroviteljstvom grada Niša, ovog vikenda organizuje Kup cara Konstantina za kadete i pionirke.

Sala Osnovne škole „Miroslav Antić“ u Durlanu ugostiće danas i sutra po osam timova u obe konkurencije. Premijerno izdanje ovog turnira imaće međunarodni karakter, pošto će se pored ekipa iz naše zemlje takmičiti i predstavnici Grčke, Bugarske i Makedonije.

U konkurenciji dečaka rođenih 2000. godine i mlađih učešće na turniru uzeli su Niš, čačanski Lotus, Topličanin iz Prokuplja, Knjaževac, niška Desetka, Pirot, prokupački Topličanin 97 i Atlos iz Orestijade, dok će se u konkurenciji devojčica rođenih 2003. godine i mlađih takmičiti niški Milenijum, Lokomotiva iz Sofije, vranjska Panda, Bor, Desetka iz Niša, skopski Janta Volej, Topličanin 2002 iz Prokuplja i leskovačka Dubočica. Borbe kadeta startuju danas od 10 sati, dok mečevi pionirki počinju sutra u isto vreme. Oba takmičarska dana susreti za plasman igraju se od 17 sati.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.