Kup GO Crveni Krst uvod u završnicu sezone strelaca glinenin golubova (VIDEO)

Strelište Čamurlija nadomak Niša, ponovo je oživelo ovog vikenda. U Organizaciji Streljačkog kluba Trap 018 održan je Kup Gradske opštine Crveni Krst.

 

Sama organizacija sprovedena je na visokom nivou, a nova mašina za izbacivanje glinenih golubova bila je na visini zadatka.

 

Mašina je besprekorno odradila svoj deo posla. Jeste bilo vetra, ali ono što je dugogodišnji problem je nedostatak nadstrešnice i pratećih objekata.

 

Ekipno, najviše je pokazala domaća ekipa Trap 018 i stigla do zlatne medalje, drugo mesto osvojila je Kanona iz Leskovca, a treće mesto pripalo je Traperima iz Čačka.

 

U pojedinačnoj konkurenciji 3. mesto pripalo je Darku Puriću iz SK Traperi iz Čačka, dok je drugi bio Milan Radosavljević iz Streljačkog kluba Femil iz Obreža.

 

Domaćini su i ovoga puta bili domaćini, ali su na vatrenoj liniji bili neumoljivi. Dragan Adamović iz SK Trap 018 osvojio je pojedinačno 1. mesto.

 

Svi se slažu da je, ipak, druženje najvažnije i ako je suditi po tome, na Kupu Gradske opštine Crveni krst svi su bili pobednici. A ovogodišnje druženje polako se bliži kraju. Sezona je na izmaku.

 

Sezona je bila uspešna, a novoj se raduju svi u Streljačkom klubu Trap 018 i napominju da bi voleli da vide više mladih u ovom, olimpijskom sportu. Zainteresovani juniori mogu do gadjanja glinenih golubova i Streljačkog klupa Trap 018 da dodju kontaktom preko društvenih mreža.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.