Krenuo novi serijal „Lokalnih sportskih idola“

Krenuo novi serijal „Lokalnih sportskih idola“

Nakon uspešne televizijske premijere u 2016. i reprize svih epizoda u kojima je predstavljeno 12 talentovanih mladih sportista iz Niša, emisija „Lokalni sportski idoli“ kreće sa novim serijalom.

Prvi „lokalni sportski idol“ koga u 2017. predstavlja video – produkcija „South Media“ je košarkašica Studenta Julija Jovanović. Julija je đak Gimnazije Bora Stanković, a osim košarke, njena velika ljubav je gitara. Priču o njoj, kao i o ostalim perspektivnim sportistima Niša, gledaoci mogu da prate na TV Zona plus, premijerno subotom od 18.30h, kao i na produkcijskom YouTube kanalu.

Lokalni sportski idoli koji su, po izboru redakcijskog tima „South Media“ obeležili 2016. bili su, podsetimo, Staša Gejo – šampion u sportskom penjanju, Nemanja Tadić – višestruki osvajač medalja u paraolimpijskom plivanju, Milica Kostov i Kristina Petrović – kajakašice Kluba Gusar i reprezentativke Srbije, braća Aleksa i Mateja Bubanj – prvi košarkaš, a drugi perspektivni fudbaler, Petar Veličković – državni prvak u gimnastici, Jovana Bajkić i Teodora Stojanović – višestruke državne prvakinje u sinhronom plivanju, Novak Radulović – šampion u kik boksu i fudbaler, Nikola Stefanović i Isidora Veličković – državni prvaci u streličarstvu.

Emisija „Lokalni sportski idoli“ je edukativni serijal koji predstavlja uspešne mlade sportiste iz našeg komšiluka i našeg grada, njihove klubove, trenere, napore, uspehe i padove, njihov svakodnevni život. Namenjena je deci i mladima, kako bi svoje uzore prepoznali među vrednim i predanim sportistima koji su pre svega dobri mladi ljudi. Važan zadatak u nastajanju ovog serijala poveren je dečjoj redakciji u kojoj su svoj novinarski talenat do sada predstavili Jana Milosavljević, Lazar Dašić, Ema Nikolić, Lola Ignjatović i Stevan Radulović.


Povezane vesti

Naisa želi da se revanšira Jagodini (VIDEO)

Naisa se u okviru 14.kola Superlige za rukometašice u petak 09.marta u 19,00 sati, kao gost, sastaje sa ekipom Jagodine.

Kikbokserima Niša tri zlata na Evropskom prvenstvu (VIDEO)

Kikbokseri Niša definitivno su zvezde poslednjeg Evropskog juniorskog prvenstva, održanog u Skoplju od 3. do 10 septembra. U konkurenciji 1563

Završen međunarodni turnir u gou – Niš Open 2017 (VIDEO)

Dušan Mitić, član Pro Go kluba iz Niša osvojio je treće mesto na prestižnom GO turniru “Niš open 2017”. Na

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.