Kosanović pred Inđiju: Cilj je pobeda

U devetom kolu Superlige fudbaleri Radničkog odmeriće snage sa Inđijom. Posle poraza, od Čukaričkog i Vojvodine, na Čairu su svesni da nemaju prava na grešku. Bodovi su im kako kažu preko potrebni, te se pobeda nameće kao imperativ. Naredni protivnik nije nimalo lak i tabela nije merilo kvaliteta.

Neće biti lako treba da se stegnemo i probamo da damo maksimum. Neke stvari polako idu na bolje. Mislim da smo nešto bolji, kada je fizička priprema u pitanju, mislim da smo bolji i na planu igre u jednom delu. Oporavio se Lazar Đorđević i to će nam dosta značiti. Trojica novajlija Rebin Sulaka, Dušan Pantelić i Nemanja Nikolić se iz dana u dan sve bolje uklapaju u ekipi i to je veoma bitno za nas, kaže trener Milorad Kosanović.

Još uvek se ne zna sastav Radničkog za subotnji meč. Ono što je sigurno u timu neće biti prvog strelca lige i niškog tima Stefana Mihajlovića, koji je pocrveneo u meču sa Vojvodinom. Povrede muče Sašu Stojanovića, Rijotu Nomu i Stefana Đorđevića.

Razmatram da li da Bondarenko igra zadnjeg veznog  ili levog beka, jer je još rano da u vatru gurnem Nikolića, mada on zaista dobro radi i nameće se. Na krilnim pozivijama još nisam prelomio ko će otpasti od trojca Jirka-Čumić-Filip Knežević. U svakom slučaju mi u Inđiju idemo samo sa jednom ciljem, a to je pobeda koja će nam vratiti mir pred mečeve protiv Budućnosti iz Dobanovaca u Kupu i protiv Partizana u prvenstvu, kojim ćemo zaokružiti ovaj neugodan ciklus, zaključio je strateg Nišlija.

Posle osam kola Radnički je šesti na tabeli, dok je Inđija dvanaesta.

Meč u Inđiji na programu je u subotu od 16h.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.