Kik-boks trofej Niša: dominacija domaćih boraca – Novak pobedio nokautom (VIDEO)

Nišlije su, prethodne večeri, uživale u spektakularnoj kik-boks reviji na otvorenom. Na keju pored Nišave odigrao se “Kik-boks trofej Niša”, a u rigu su se našli kik-bokseri iz Bugarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Niški kik-bokseri predstavili su se u najboljem svetlu i svi odreda stigli do pobede. U borbi večeri, Novak Radulović slavio je nokautom u trećoj rundi protiv Tomislava Budeše – izuzetno kvalitetnog borca, reprezentativca Bosne i Hercegovine, koji se pokazao kao tvrd protivnik. Novak je, međutim, nošen podrškom domaće publike, uspeo je da ga pošalje na pod i da završi meč pre poslednjeg gonga.

Na Medijana kupu do pobeda su stigli i ostali takmičari Kik-bok kluba “Niš” – Lazar Arsić i Ognjen Mitrović u uvodnim, i Miloš Janković, Stefan Paunović i Nikola Bogdanić u glavnim borbama.

U uvodnim borbama uspešni su bili i Patrik i Erik Buza, koji su predstavljali “Tim Buza” iz Zagreba”.

Svi mečevi završeni su ubedljivim pobedama na poene, sa po 3-0, izuzev Novakovog koji je dobijen prekidom u trećoj rundi.

Amfiteatar na keju je bio prepun i još jednom se, kao pun pogodak, pokazala odluka da se kao u stara dobra vremena organizuju mečevi na otvorenom.

U ponedeljak uveče održava se demonstracija borilačkih sportova. U organizaciji Kik-boks kluba Niš” i Bokserskog kluba “Vitez”, pored olimpijskog boksa i kik- boksa, trebalo bi da budu prezentovani  i  karate, džudo, tekvondo,  aikido….

Održavanje manifestacije pomogla je Gradska opština Medijana.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.