Igor Vučić na čelu Rukometnog kluba Železničar

Igor Vučić, vršilac dužnosti direktora JKP „Naisus“ jednoglasno je izabran  za predsednika Rukometnog kluba Železničar. Igor Vučić po struci je diplomirani ekonomista, rođen je 1976. godine, a najveći deo dosadašnjeg radnog veka proveo je na organizacionim i upravljačkim poslovima u Privrednom društvu „Jugoistok“, a pre nego što je izabran na poziciju v.d. direktora vodovoda, bio je pomoćnik gradonačelnika Niša Darka Bulatovića. Novi članovi Upravnog odbora  su i Bojan Cvetković, Petar Videnović, Micko Mickoski i Saša Mitrović, dok je za  predsednika Skupštine  izabran  Zoran Martinović, koji je i do sada obavljao tu funkciju,  kao i  potpredsednik Bata Mađar.

Na taj način, nakon  više od četiri godine tavorenja Želja  je dobio novo rukovodstvo.

Do pre pola godine Železničar je bio na pragu gašenja, ali se uz pomoć Grada i sponzora, u tekućoj sezoni rezultatski uzdigao, a nakon usvajanja Unapred pripremljenog plana reorganizacije i  povratka na gradski budžet  za 2018. godinu, gde je odlukom Gradskog veća ušao u grupu klubova od posebnog interesa za grad, na putu je i finansijske i organizacione konsolidacije.

U takmičarskom delu klub je već porastao jer je Železničar ubedljivo prvi u Super ligi Srbije, a ekipa predvođena trenerom Josifom Petkovićem stremi ka jasnim ciljevima.

Takmičarski cilj Železničara već ove godine je titula, a samim tim  i plasman u regionalnu SEHA ligu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.