I Francuzi “pali” u prepunom Čairu (VIDEO)

U elit rundi kvalifikacija futsaleri Srbije su u Nišu, u hali “Čair” zabeležili i drugu pobedu. Posle sinoćnih 5:2 protiv Ukrajina, večeras su posle velike drame “pali” i Francuzi rezultatom 4:2.

Vodili su “trikolori” sa 1-0 i sa 2-1, ali je tim selektora Ivančića uspeo da stigne do pobede. Utakmica je obilovala preokretima, kao što i rezultat pokazuje, a viđena su i dva crvena kartona, pa su i jedan i drugi izabrani tim imala po 2 minuta igrača više, ali to ni jedni ni drugi nisu materijalizovali.

Francuzi su potom, kod vođstva od 2-1 imali i penal, ali je Momčilović uspeo da odbrani kazneni udarac sa 6 metara za delirijum u hali “Čair”.

Nedugo zatim, nakon izvanredne akcije Pršića i Simića, naš kapiten poravnava rezultat na 2-2.

Preokret i vođstvo od 3-2 Srbiji donosi Tomić, nakon Jednog odbitka.

Pokušali su Francuzi da se vrate rezultatski, igrali i sa golmanom u polju, ali nekoliko sekundi pre kraja, danas odlični Aleksić potvrđuje pobedu “orlova” za veliku radost i na terenu i na tribinama.

Odlučujući meč za direktan plasman na Svetsko prvenstvo futsaleri Srbije igraju u utorak u hali “Čair” od 20.30 sati, a protivnik je ni manje ni više, nego višestruki evropski i svetski šampion-selekcija Španije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.