Ferplej ubedljiv protiv gradskog rivala (VIDEO)

U subotu je odigran jedan od derbija Prve regionalne lige Istok. Sastali su se gradski rivali Fer-plej i Niš, a do sedme pobede u prvenstvu došao je Fer-plej rezultatom 96:60 i na taj način je zadržao lidersku poziciju u takmičenju.

Neizvesnosti je bilo samo u prvoj i kratkom periodu druge četvrtine. Fer-plej je konstantno bio u prednosti, ali su igrači Niša uz nekoliko uspešnih serija poena stizali do aktivnog rezultata. Od sredine drugog perioda tim Ljubiše Damjanovića je totalno preuzeo kontrolu nad utakmicom i na kraju ubedljivo i slavio.

Niš je odlično započeo prvenstvo. Tim Saše Damnjanovića je jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone, ali se protiv Fer-pleja videlo da je mali broj igrača u rotaciji nepremostiva prepreka u ovakvim utakmicama.

Fer-plej nastavlja sigurnim koracima ka zacrtanom cilju, a to je plasman u Drugu mušku ligu Srbije. Za ovaj rang takmičenja već impresivan sastav tima pojačan je još jednim kvalitetnim igračem i u nastavku takmičenja takođe se očekuju pobede.

Narednog vikenda ekipu Fer-pleja očekuje teško gostovanje u Boru dok Niš pred svojom publikom dočekuje ekipu aleksinačkog Jastrepca.

2 Comments

 1. sportskifan
  18/11/2018 - 20:28

  Utakmicu obelezilo nekorektno ponasanje igraca KK Nisa

  Reply
 2. спортски фан
  18/11/2018 - 21:02

  Некоректно поншање играча КК Ниша

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.