Dvojica niških kikboksera sa reprezentacijom na pripremama na Tari (VIDEO)

Pod budnim okom trenera stručnog štaba, najbolji srpski kik bokseri pripremaju se za Svetsko prvenstvo koje će biti održano početkom novenbra u Mađarskoj. Mitrovac na Tari i ovoga puta je baza kik boks reprezentacije Srbije pred važno takmičenje. Među najboljim srpskim kikbokserima koji će braniti boje Srbije u Budimpešti i dvojica Nišlija – Novak Radulović i Mitar Dugalić.

Da se izuzetno jako radi potvrdjuje i Mitar Dugalić, koji je na pripreme sa reprezentacijom stigao sa individualnih priprema u Rusiji….

Izuzetno zadovoljan radom i kvalitetom svojih takmičara je i trener reprezentacije Srdjan Radulović.

Mitrovac na tari u znaku jed najboljih srpskih kik boksera, i muškoh i ženskog dela reprezentacije… I od jednih i od drugih očekuje se da na Svetskom prvenstvu potvrde da je Srbija kik-boks sila, baš kao što su juniori nedavno uradili na Evropskom prvenstvu koje je doržano u Skoplju. U redovima reprezentacije vlada sjajna atmosfera i optimizam pred najveću svetsku smotru kik boksera.

Svetsko prvenstvo trebalo je da bude odrđžano u Brazilu i reprezentacije bi, zbog velikih troškova nastupila sa manje takmičara, ali je domaćinstvo promenjeno i dodeljeno Budimpešti, tako da će se seniorska kik-boks reprezentacija predstaviti u punom sastavu. Na osnovu viđenog rekli bismo i kvantitet i kvalitet – dovoljno da neka svetska medalja stigne i u Niš.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.