Sa Vlasinkog jezera po evropsko zlato (VIDEO)

Sa Vlasinkog jezera po evropsko zlato (VIDEO)

Naredne nedelje, u Bratislavi, održava se seniorsko Evropsko prvenstvo u kik boksu. U glavnom gradu Slovačke  najbolji kik bokseri u WAKO federaciji nadmetaće se u disciplinama K-1 i Low kick.

Pripreme za veliko takmičenje ovoga puta realizuju se na Vlasinskom jezeru. Sa najboljim srpskim kik bokserima po izboru selektora Nevena Dondura radilo je pet trenera. Jedan do onih koji vode glavnu reč svakako je Srđan Radulović, trener Kik boks kluba “Niš”.

Na Vlasini se za Evropsko prvenstvo pripremaju 23 reprezentativca, 13 momaka i 10 devojaka. Svi se oni, po rečima Radulovića, nalaze u uzlaznoj formi i valja očekivati dobre vesti iz Slovačke.

Niš će predstavljati Novak Radulović. Dan odmora na pripremama iskoristili smo za obilazak Novaka i ostalih reprezentativaca kako bi se i sami uverili u sjajne uslove za rad. Lepo vreme na planinskoj lepotici samo je doprinelo da na pripremama sve pršti.

Na Vlasini se izuzetno kvalitetno radi, što kroz podizanje fizičke spreme, što kroz sparinge i rada na fokuserima. Novak po običaju očekuje najsjajnije odličje iako je svestan da će konkujrencija biti žestoka.

Da rezimiramo- reprezentacija Srbije spremno dočekuje Evropsko prvenstvo u Slovačkoj. Očekivanja domaće javnosti jesu velika, a Nišlije, svog idola, Novaka Radulovića očekuju na najvišem postolju.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.