Uspešno organizovan memorijal “Moma Stojanović – Moca”

Uspešno organizovan memorijal “Moma Stojanović – Moca”

Minulog vikenda je uspešno organizovan treći memorijalni turnir “Moma Stojanović – Moca”. Turnir je održan u pionirskoj konkurenciji, a učestvovale su ekipe KK Niša, OKK Konstantina (Niš), OKK Juniora (Niš) i KK Aktavis Akademije (Leskovac). Sve utakmice su odigrane u lepoj atmosferi u sali Osnovne škole “Dušan Radović” u niškom naselju Duvanište.

Prvog dana takmičenja publika je videla dva zanimljiva polufinalna meča. U premijernom meču Aktavis akademija iz Leskovca je bila uspešnija od vršnjaka iz Konstantina i pobedila ih je rezultatom 71:63. U drugom polufinalu KK Niš je slavio protiv OKK Juniora 71:53.

Drugog dana, u utakmici za treće mesto Konstantin je bio ubedljiv protiv Juniora 68:39. U finalnom meču Aktavis akademija je savladala domaćina, ekipu Niša, rezultatom 83:68, pa je pehar sa trećeg memorijala otišao u Leskovac.

“Treći po redu turnir u znak sećanja na našeg trenera Mocu Stojanovića protekao je kao što smo i očekivali. Zahvaljujem se svim učesnicima, kao i Gradu Nišu i kancelariji RKSIS na podršci i pomoći, a i vašem portalu na medijskoj promociji” – izjavio je Saša Damnjanović, jedan od organizatora turnira.

Treću godinu se uspešno čuva sećanje na preminulog trenera mlađih kategorija KK Niša Momu Stojanovića. Organizator turnira, Košarkaški klub Niš zaslužuje sve pohvale za uspešno obavljen posao.

(foto: Stefan Komadinić)


Povezane vesti

Evrobalkan kup u stonom tenisu (VIDEO)

Niš je i grad stonog tenisa i pored činjenice da trenutno nema klub u elitnom rangu takmičenja. Još jedan Evrobalkan

Srbija dočekuje Crnu Goru na Čairu

Vaterpolo klub Nais i grad Niš ponovo će biti domaćini najboljim srpskim vaterpolistima. 00 Related posts: Karte za meč Svetske

Odlaže se utakmica između Radničkog i Mladosti zbog nebezbednosti !?!

  Fudbalski klub“ Radnički“ iz Niša je 26.07.2017 godine podneo zahtev za odlaganje utakmice sa ekipom Mladosti iz Lučana, koja

1 comment

Write a comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*