Uspešno organizovan memorijal “Moma Stojanović – Moca”

Uspešno organizovan memorijal “Moma Stojanović – Moca”

Minulog vikenda je uspešno organizovan treći memorijalni turnir “Moma Stojanović – Moca”. Turnir je održan u pionirskoj konkurenciji, a učestvovale su ekipe KK Niša, OKK Konstantina (Niš), OKK Juniora (Niš) i KK Aktavis Akademije (Leskovac). Sve utakmice su odigrane u lepoj atmosferi u sali Osnovne škole “Dušan Radović” u niškom naselju Duvanište.

Prvog dana takmičenja publika je videla dva zanimljiva polufinalna meča. U premijernom meču Aktavis akademija iz Leskovca je bila uspešnija od vršnjaka iz Konstantina i pobedila ih je rezultatom 71:63. U drugom polufinalu KK Niš je slavio protiv OKK Juniora 71:53.

Drugog dana, u utakmici za treće mesto Konstantin je bio ubedljiv protiv Juniora 68:39. U finalnom meču Aktavis akademija je savladala domaćina, ekipu Niša, rezultatom 83:68, pa je pehar sa trećeg memorijala otišao u Leskovac.

“Treći po redu turnir u znak sećanja na našeg trenera Mocu Stojanovića protekao je kao što smo i očekivali. Zahvaljujem se svim učesnicima, kao i Gradu Nišu i kancelariji RKSIS na podršci i pomoći, a i vašem portalu na medijskoj promociji” – izjavio je Saša Damnjanović, jedan od organizatora turnira.

Treću godinu se uspešno čuva sećanje na preminulog trenera mlađih kategorija KK Niša Momu Stojanovića. Organizator turnira, Košarkaški klub Niš zaslužuje sve pohvale za uspešno obavljen posao.

(foto: Stefan Komadinić)


Povezane vesti

Pehari i medalje za niške stonotenisere sa invaliditetom (VIDEO)

Četiri pehara i šest medalja upravo je stiglo sa Međunarodnog takmičenja „Podgorica open 2017“. Osvajači su Nišlije Bojan Stamenković i

Medicinska i Gimnazija “Svetozar Marković” najbolje u košarci (VIDEO)

Školska takmičenja u Nišu u košarci su završena. Turnir u košarci startovao je još krajem prošle godine, odigrano je 90

Holanđanke prejake za Naisu

Rukometašice Naise poražene su u prvom meču 1/8 finala Čelendž kupa od ekipe Virto Kvintus u Holandiji sa 35:25. Izabranice

1 comment

Write a comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*