Uspeh mladog niškog tekvondiste (VIDEO)

Uspeh mladog niškog tekvondiste (VIDEO)

Dragan Mladenović, takmičar Tekvondo kluba „Asteriks“ u kimonou reprezentacije Srbije osvojio je treće mesto na izuzetno jakom turniru u Nemačkoj. Bronzana medalja mu je, imajući u vidu da je turnir bio kvalifikacioni, donela i plasman na Evropsko prvenstvo koje se održava u Letoniji. Od sreće sijaju i Dragan i njegov trener Vladan Nikodijević.

U dresu reprezentacije Srbije nastupio je pet takmičara iz niškog „Asteriksa“. U ovom klubu veruju da će nakon državnog prvenstva koje ih uskoro očekuje imati još takmičara u nacionalnoj selekciji.

Tekvondo klub „Asteriks“ iz godine u godinu ide stepenik po stepenik. Krajem maja na programu je sada već tradicionalni Međunarodni „Asteriks“ kup koji okupi više od 1000 takmičara i kao takav najveći je tekvondo turnir u Srbiji.

Nakon toga, Dragana Mladenovića, a nadamo se i još nekog takmičara iz Asteriksa, očekuje Evropsko prvenstvo, septembra u Letoniji.

Tekvondo klub „Asteriks“ ima prostorije na bazenu „Čair“ i one su otvorene za buduće šampione.


Povezane vesti

Drugi uzastopni poraz Železničara

U prvih 13 utakmica prvenstva Železničar iz Niša nije znao za poraz, a onda drugo kolo u nizu ostaju bez

Odbojkaški savez pomaže klubovima na jugoistoku Srbije (VIDEO)

Odbojkaški klubovi iz Nišavskog okruga dobili su konkretnu pomoć od Odbojkaškog saveza Srbije. Najkvalitetnije lopte jesu dobrodošle, ali je saradnja

Stop! Svi na sport – prvi polufinalni dan

Park Čair bio je danas poligon za demonstraciju spretnosti, preciznosti i znanja. Na otvaranju akcije „Stop! Svi na sport“, u

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*