“Trofej Panteleja” po treći put okupio sve fudbalske klubove iz ove opštine (VIDEO)

“Trofej Panteleja” po treći put okupio sve fudbalske klubove iz ove opštine (VIDEO)

Utakmicom između „Sloge 1948“ iz Malče i „Čegra“ iz Kamenice, na fudbalskom terenu u Malči otvoren je tradicionalni letnji fudbalski turnir „Trofej Panteleja“.

Uz pomenute ekipe, na četvorodnevnom turniru učestvuju i klubovi iz Gornje i Donje Vrežine, iz Gornjeg i Donjeg Matejevca, iz Brenice, kao i OFK Niš koji je ove godine favorit.

„Trofej Panteleja“ otvorio je predsednik opštine Bratimir Vasiljević, koji je i ovom prilikom istakao, da je cilj Gradske opštine Pantelej da bude prepoznatljiva po ulaganju u mlade i u sport.

Bez obzira, međutim, na ispunjene uslove i relativno dobre terene, gotovo svi učesnici turnira „Trofej Panteleja“, moraju da doovode igrače sa strane jer, kako kažu, fudbal na seoskom području više nije atraktivan kao nekad.

Finalne utakmice turnira igraće se u Gornjoj Vrežini, u nedelju, 13. avgusta, od 18 sati, nakon čega će uslediti i svečano proglašenje pobednika.


Povezane vesti

Rolerijada – Pantelej 2017 (VIDEO)

Na Somborskom bulevaru u Nišu, od kružnog toka kod Studeničke ulice – ka Lionu, u subotu 17. juna, umesto automobilskih,

Humanitarni 3×3 basket turnir u Panteleju

Na raskrsnici Gutembergove, Drgaiše Mišovića i Aleksinačke ulice, krajem avgusta, odigran je dvodnevni humanitarni 3×3 basket turnir. Pobednik ovog takmičenja,

Zvanično otvoren Svetski kup u paraglajdingu (VIDEO)

Planetarni paraglajding spektakl, doveo je u Srbiju i Niš krem svetskog vazduhoplovstva. Svetski kup u preletu paraglajderom okupio je tačno

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*