“Trofej Panteleja” po treći put okupio sve fudbalske klubove iz ove opštine (VIDEO)

“Trofej Panteleja” po treći put okupio sve fudbalske klubove iz ove opštine (VIDEO)

Utakmicom između „Sloge 1948“ iz Malče i „Čegra“ iz Kamenice, na fudbalskom terenu u Malči otvoren je tradicionalni letnji fudbalski turnir „Trofej Panteleja“.

Uz pomenute ekipe, na četvorodnevnom turniru učestvuju i klubovi iz Gornje i Donje Vrežine, iz Gornjeg i Donjeg Matejevca, iz Brenice, kao i OFK Niš koji je ove godine favorit.

„Trofej Panteleja“ otvorio je predsednik opštine Bratimir Vasiljević, koji je i ovom prilikom istakao, da je cilj Gradske opštine Pantelej da bude prepoznatljiva po ulaganju u mlade i u sport.

Bez obzira, međutim, na ispunjene uslove i relativno dobre terene, gotovo svi učesnici turnira „Trofej Panteleja“, moraju da doovode igrače sa strane jer, kako kažu, fudbal na seoskom području više nije atraktivan kao nekad.

Finalne utakmice turnira igraće se u Gornjoj Vrežini, u nedelju, 13. avgusta, od 18 sati, nakon čega će uslediti i svečano proglašenje pobednika.


Povezane vesti

Rolerijada “Pantelej 2017” prevazišla sva očekivanja (VIDEO)

Uprkos neobećavajućem prepodnevu, tamnim oblacima, pljuskovima i vetru, asfalt na Somborskom bulevaru osušio se u pravom trenutku, pa je rolanje

Rolerijada – Pantelej 2017 (VIDEO)

Na Somborskom bulevaru u Nišu, od kružnog toka kod Studeničke ulice – ka Lionu, u subotu 17. juna, umesto automobilskih,

Uspešna sportska godina za niške sportiste sa invaliditetom

Za članove Sportsko – rekreativnog udruženja osoba sa invaliditetom „Nais“ 2016. je bila godina sportskih uspeha. Sportisti ovog udruženja su,

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*