“Stop! Svi na sport”: Poznati svi finalisti

“Stop! Svi na sport”: Poznati svi finalisti

Posle dva polufinalna dana takmičenja u okviru akcije Stop! Svi na sport poznato je svih deset škola učesnica finalnog nadmetanja.

Posle polufinala u ponedeljak plasman u narednu rundu su obezbedile OŠ Ivo Andrić, OŠ Dositej Obradović, OŠ Car Konstantin, OŠ Ivan Goran Kovačić i OŠ Dušan Radović.

U utorak je održan i drugi polufinalni dan, a još pet škola je izborilo nastup u finalu i to: OŠ Ćele Kula, OŠ Jovan Jovanović Zmaj. OŠ Učitelj Tasa, OŠ Branko Radičević i OŠ Lela Popović.

Finale je na programu u sredu 23. maja, od 10 časova u čairskom parku na istom mestu gde su održana polufinala.

Podsetimo akcija „Stop! Svi na sport“ se po sedmi put održava i u njoj četvrtaci pokazuju svoju spretnost na nekoliko improvizovanih poligona koje su postavljaju niški sportski klubovi. Ove godine za odbojku je bio zadužen OK „Stampedo“, za atletiku AK „Železničar“, za streličarstvo „Naissus – 2003“ za gimnastiku GK „Niš“, za tekvondo „Asteriks“ i za orijentiring PK „Železničar“. Za precizno merenje vremena zaduženi su policajci.

Organizatori akcije „Stop! Svi na sport“ i ove godine su Sportski savez Niša, Policijska uprava i Školska upra, a događaj se realizuje pod pokroviteljstvom Grada Niša.

 


Povezane vesti

21. Zimski uspon na Trem

U subotu  25.02.2017. godine održaće se tradicionalna planinarska akcija “Zimski uspon na Trem” u organizaciji Planinarskog kluba Železničar iz Niša.

Poraza vaterpolista za kraj Superlige

U poslednjem kolu Superlige igrači Naisa poraženi su od Vojvodinue u Novom Sadu. Utakmica je završena rezultatom 9:7 (0:1, 2:3,

Najbolji evropski goaši ovih dana boravili u Nišu (VIDEO)

U organizaciji Go kluba Pro go i uz podršku Evropske Go federacije  u Nišu je održan najjači do sada Open

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*