“Stop! Svi na sport”: Poznati svi finalisti

“Stop! Svi na sport”: Poznati svi finalisti

Posle dva polufinalna dana takmičenja u okviru akcije Stop! Svi na sport poznato je svih deset škola učesnica finalnog nadmetanja.

Posle polufinala u ponedeljak plasman u narednu rundu su obezbedile OŠ Ivo Andrić, OŠ Dositej Obradović, OŠ Car Konstantin, OŠ Ivan Goran Kovačić i OŠ Dušan Radović.

U utorak je održan i drugi polufinalni dan, a još pet škola je izborilo nastup u finalu i to: OŠ Ćele Kula, OŠ Jovan Jovanović Zmaj. OŠ Učitelj Tasa, OŠ Branko Radičević i OŠ Lela Popović.

Finale je na programu u sredu 23. maja, od 10 časova u čairskom parku na istom mestu gde su održana polufinala.

Podsetimo akcija „Stop! Svi na sport“ se po sedmi put održava i u njoj četvrtaci pokazuju svoju spretnost na nekoliko improvizovanih poligona koje su postavljaju niški sportski klubovi. Ove godine za odbojku je bio zadužen OK „Stampedo“, za atletiku AK „Železničar“, za streličarstvo „Naissus – 2003“ za gimnastiku GK „Niš“, za tekvondo „Asteriks“ i za orijentiring PK „Železničar“. Za precizno merenje vremena zaduženi su policajci.

Organizatori akcije „Stop! Svi na sport“ i ove godine su Sportski savez Niša, Policijska uprava i Školska upra, a događaj se realizuje pod pokroviteljstvom Grada Niša.

 


Povezane vesti

Krenuo novi serijal „Lokalnih sportskih idola“

Nakon uspešne televizijske premijere u 2016. i reprize svih epizoda u kojima je predstavljeno 12 talentovanih mladih sportista iz Niša,

„Majski turnir“ pokazao da Niš ima budućnost u malom fudbalu (VIDEO)

Iako je čitav mesec protekao u znaku  školsko – rekreativnih manifestacija i takmičenja, tradicionalni „Majski turnir“ u malom fudbalu, koji

Milovanović je najbolji igrač februara meseca u Poljskoj

Dok niška muška klupska košarka polako pada na najniže grane, igrači iz Niša beleže sjajne rezultate van rodnog grada. Ovom

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.