“Stop! Svi na sport”: Poznati svi finalisti

“Stop! Svi na sport”: Poznati svi finalisti

Posle dva polufinalna dana takmičenja u okviru akcije Stop! Svi na sport poznato je svih deset škola učesnica finalnog nadmetanja.

Posle polufinala u ponedeljak plasman u narednu rundu su obezbedile OŠ Ivo Andrić, OŠ Dositej Obradović, OŠ Car Konstantin, OŠ Ivan Goran Kovačić i OŠ Dušan Radović.

U utorak je održan i drugi polufinalni dan, a još pet škola je izborilo nastup u finalu i to: OŠ Ćele Kula, OŠ Jovan Jovanović Zmaj. OŠ Učitelj Tasa, OŠ Branko Radičević i OŠ Lela Popović.

Finale je na programu u sredu 23. maja, od 10 časova u čairskom parku na istom mestu gde su održana polufinala.

Podsetimo akcija „Stop! Svi na sport“ se po sedmi put održava i u njoj četvrtaci pokazuju svoju spretnost na nekoliko improvizovanih poligona koje su postavljaju niški sportski klubovi. Ove godine za odbojku je bio zadužen OK „Stampedo“, za atletiku AK „Železničar“, za streličarstvo „Naissus – 2003“ za gimnastiku GK „Niš“, za tekvondo „Asteriks“ i za orijentiring PK „Železničar“. Za precizno merenje vremena zaduženi su policajci.

Organizatori akcije „Stop! Svi na sport“ i ove godine su Sportski savez Niša, Policijska uprava i Školska upra, a događaj se realizuje pod pokroviteljstvom Grada Niša.

 


Povezane vesti

Legende Radničkog iz Niša se okupile da proslave jubilej (VIDEO)

Legendarna generacija fudbalskog kluba Radnički koja je 1982-e stigla do polufinala Kupa Uefa okupila se danas na Čairu. Tačno 35

Osveženje za Vlasotinčane u srcu grada (VIDEO)

Vlasotinčanima more, takoreći, nije ni potrebno. Oni imaju svoje prelepo jezerce na Vlasini, koje je letnja oaza ovog malog grada.

Nove medalje za knjaževačke sportiste sa invaliditetom

Knjaževački sportisti sa invaliditetom još jednom su se sa odličjima vratili u svoj grad. Na drugom Državnom prvenstvu osoba sa

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*