Sajam sporta i zdrave hrane u OŠ „Ivo Andrić“ (VIDEO)

Sajam sporta i zdrave hrane u OŠ „Ivo Andrić“ (VIDEO)

Osnovna škola Ivo Andrić proslavila je svoj dan na neuobičajen i originalan način. Priređena je retrospektiva sportskih uspeha i promovisani su sportovi i sportski klubovi, a mnogobrojni školarci su, u bojama svojih timova doprineli su da i ovaj, treći po redu Sajam sporta i zdrave hrane koji je održan u „Andriću“, protekne u savršenoj školskoj i sportskoj atmosferi.

Ono što je za decu,  pored streličarstva, biciklizma i golfa, bilo najatraktivnije, jeste jahanje koje je đacima  omogućio Konjički klub „Nonius“ iz Donjeg Medjurova.

Osim sportista, na sajmu sporta i zdrave hrane nastupili i denseri, ali i folklori, pa je utisak bio potpun. Svako od učenika mogao je da pronadje ponešto za sebe.  Oduševljenje organizacijoim nije krio ni promoter manifestacije – niški olimpijac Aleksandar Raković.

Opširnije u prilogu.


Povezane vesti

Železničar i Vojvodina za trofej Kupa

Rukometaši Železničara i Vojvodine boriće se večeras od 18.30 za trofej Kupa. 00 image sources Zeleznicar-Metaloplastika_6: foto: rss.org.rs Related posts:

Košarkašice Studenta spremno ulaze u novu sezonu (VIDEO)

Univerzitetski ženski košarkaški klub Student novui sezonu dočekuje sa puno samopouzdanja. Bezmalo, dvomesečne pripreme odradjene su po planu. Odigrano je

Niški Mosor drugi u ligi Srbije u planinskom trčanju

Posle sedmog kola održanog u Grzi završena je ovogodišnja Treking liga Srbije. Zapaženu ulogu u njoj imao je i Planinarsko

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.