Pripreme juniorske reprezentacije u Nišu (VIDEO)

Pripreme juniorske reprezentacije u Nišu (VIDEO)

Juniorska reprezentacija Srbije u tenisu, za predstojeće Evropsko prvenstvo, priprema se u Nišu, na terenima Teniske akademije Živković.

Uspesi naših najuspešnijih tenisera na čelu sa Novakom Đokovićem predstavljali su zamajac mnogim dečacima i devojčicama da krenu da igraju tenis, a u Teniskom savezu Srbije žele da naprave održivi sistem po pitanju razvoja ovog sporta.

Stručni rad pogotovo sa mladima prepoznat je kao jedan od prioriteta, pa je za šefa Stručnog štaba juniorske reprezentacije angažovan  Renco Furlan,  jedan od najboljih svetskih trenera za mlade.

Renco Furlan izuzetno je zadovoljan radom u Nišu. Ideja je da izabrane teniske selekcije na svaka dva meseca pripreme realizuju van Beograda, kako bi se razvijali i drugi teniski centri u Srbiji.

Što se samog Evropskog prvenstva za juniora tiče očekuju se ozbiljni rezultati. I sami reprezentativci su optimisti pred ovo veliko takmičenje.

Pored Natalije i Hamada, na pripremama juniorske reprezentacije su još Anđela Lopičić, Senka Deletić, Lazar Milićević, Stefan Popović, Goran Životić, Petar Teodorović i Marko Topo.

U Teniskom savezu Srbije ubedjeni su da  ćemo neke od njih gledati jednog dana na grand slem turnirima.


Povezane vesti

Želja „kroji“ tim za Superligu

Rukometni klub Železničar pojačao se na pozicijama krila, beka i golmana. Bek Milan Vućković, krilo Dušan Mirić i čuvar mreže

Nais završio kvalifikacije za Kup Evrope

Porazom od crnogorskog Primorca 15:8 (2:1,4:3,4:2,5:2), vaterpolisti Naisa završili su učešće u kvalifikacijama za Kup Evrope. +10 Related posts: Vaterpolisti

Najbolji takmičari iz regiona na Gala kupu u pauerliftingu (VIDEO)

Minulog vikenda u Nišu su se na tradicionalnom Gala kupu nadmetali i takmičari u pauerliftingu, u disciplinama čučanj, benč pres

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*