Počeo Humanitarni 3×3 turnir u basketu u organizaciji GO Pantelej – finalne borbe od 18h (VIDEO)

Počeo Humanitarni 3×3 turnir u basketu u organizaciji GO Pantelej – finalne borbe od 18h (VIDEO)

Na platou ispred Gradske opštine Pantelej, danas u 10h otpočeo je drugi Humanitari turnir u basketu.

Ovogodišnji Humanitarni turnir je po prvi put u okviru 3×3 RODA prvenstva Srbije koje je i zvanično takmičenje Košarkaškog saveza Srbije.

Igra se tokom celog dana na dva posebno opremljena terena koji su postavljeni na javnom prostoru ispred sedišta Gradske opštine Pantelej. U slučaju da počne da pada jaka kiše turnir će se preseliti u Halu „Čair“.

Svečani, finalni deo Turnira u svim kategorijama igraće se od 18,00 a potom je predviđena završnica i dodela nagrada i priznanja nauspešnijim ekipama.

Prihod od kotizacije učesnika biće namenjen Udruženju „Čep za hendikep“  i nabavci invalidskih kolica za Kliniku u Knez selu, jer je humanitarni karakter i pomoć udruženjima koje se bave humanitarnim radom primarni cilj organizatora, pored kontinuirane popularizacije ove discipline među mladima.


Povezane vesti

Stefan Jović dobitnik “Nagrade u profesiji” Rotari kluba Niš

Kad god je u Nišu košarkaš Stefan Jović, Nišlije iskoriste priliku da mu uruče priznanje kao nekom ko dostojno reprezentuje

Iz Konstanstina u Jermeniju

Aleksa Simović je pronašao prvi inostrani angažman. Mladi košarkaš putuje u Jermeniju gde će nositi dres kluba Artsakh iz Jerevana.

Košarkašice Studenta spremno ulaze u novu sezonu (VIDEO)

Univerzitetski ženski košarkaški klub Student novui sezonu dočekuje sa puno samopouzdanja. Bezmalo, dvomesečne pripreme odradjene su po planu. Odigrano je

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*