Počela kupališna sezona na babušničkom bazenu (VIDEO)

Počela kupališna sezona na babušničkom bazenu (VIDEO)

U danima letnjih vrelina, mnogi putevi iz okruga vode ka Babušnici. S razlogom, jer je pre šest godina, ova varošica dobila lep, moderan i jedan od najvećih kupališnih kompleksa u okruženju. Bazen je olimpijski i to je dovoljno da, osim Babušničana, primi i rekreativce iz okolnih mesta i gradova.

Kapije babušničkog bazena otvorene su 15. juna, a prva četiri dana plivalo se beplatno. Start sezone ipak je samo zagrevanje, jer nadalje, u julu i avgustu, slede odmor, rekreacija, zabava i pomalo sporta za sve.

U Turističkoj organizaciji Babušnice najavljuju da će sadržaji na bazenu biti  unapređeni i tehničkim i atrakcijskim novitetima.

Sve tehničke službe, kao i spasilačke ekipe, spremno su dočekale kupališnu sezonu koja će trajati do 15 septembra. Za sve to vreme, rekreacija će biti veoma povoljna, jer se karte prodaju po simboličnoj ceni, od svega stotinu dinara. Mesečna karta je 1500, a sezonska 2,5 hiljade dinara. Bazen je, i radnim danima a i vikendom, otvoren od 10 do 20 časova.

Opširnije u prilogu.


Povezane vesti

VK Nais cilja prvo mesto sa novim trenerom (VIDEO)

Vaterpolo klub Nais promovisao je novog šefa stručnog štaba. Proslavljeni trener Nenad Vasilevski predvodiće niške vaterpoliste u Regionalnoj A2 ligi.

Odbojkaški klub Ozren

Odbojka se, u Sokobanji, zvanično igra od 2007. godine, kada je grupa entuzijasta osnovala klub i krenula sa takmičenjima. Godinu

Školska takmičenja u Aleksincu idu po planu – završen i rukomet (VIDEO)

U Sportskoj hali „Aleksinac“ odigrao se pravi mali rukometni spektakl. Iako na parketu nisu bili profesionalci, već osnovci i srednjoškolci

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*