Plivački klub “Sveti Nikola” uspešan na Prvenstvu centralne Srbije

Plivački klub “Sveti Nikola” uspešan na Prvenstvu centralne Srbije

Proteklog vikenda u Paraćinu je održano I kolo Prvenstva centralne Srbije u plivanju u oranizaciji  parćinskog Plivačkog kluba Viking i Plivačkog saveza centralne Srbije. Učestvovalo je 349 plivača iz 19 klubova, među kojima i 35 plivača PK Sveti Nikola iz Niša.  Oni su bili vrlo uspešni osvojivši ukupno 31 medalju od kojih 11 zlatnih, 6 srebrnih i 14 bronzanih.

Medalje za niški klub osvajali su Andrija Petković, Stefan Stojanović, Nikola Đorđević, Tadija Ćirić, Pavle Tešić, Marko Reljić, Ilija Tošić, Uroš Stojić, Sanja Arsić, Višnja Denić, Aleksandra Tešić, Tijana Bisenić i Jana Ristić.

Drugo kolo prvenstva Centralne Srbije u plivanju održaće se krajem februarau Kruševcu.


Povezane vesti

Planinarski slet “Suva planina – Ploče”

Planinari iz različitih klubova okupiće se u nedelju kako bi na relaciji Suva planina – Ploče organizovali takozvani “Slet planinara”.

Mlada pirotska atletičarka otputovala na Evropsko prvenstvo (VIDEO)

Članica Atletskog kluba Pirot Danica Gogov učestvovaće na Atletskom prvenstvu za mlađe seniore i seniorke u Poljskoj. Ona će se

Park Čair ugostio maratonce iz regiona

Proteklog vikenda u niškom parku Čair održan je 23. zimski maraton samoprevazilaženja. U tradicionalno odličnoj organizaciji Sri Chinmoy maraton kluba,

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*