Pirotske rukometašice uspešne u debitantskoj sezoni u Super B ligi (VIDEO)

Pirotske rukometašice uspešne u debitantskoj sezoni u Super B ligi (VIDEO)

Ženski rukometni klub Pirot se od ove sezone takmiči u Super B ligi Srbije. U takmičenje je klub ušao sa ambicijom da ostvari opstanak i na dobrom je putu da to i učini.

Ekipa je do ovog ranga bila sastavljena isključivo od rukometašica iz Pirota i okoline, ali za Super B ligu su dovedena i pojačanja kako bi se lakše obezbedio opstanak.

Atmosfera u ekipi je odlična, rukometašice su zadovoljne prvim delom sezone, a u drugom očekuju da ostvare zacrtane ciljeve.

Ženski rukometni klub Pirot dosta vodi računa o radu u mlađim kategorijama, nekoliko rukometašica je već priključeno seniorskoj ekipi, a najviše se radi na omasovljenju kako bi se iz što većeg broja novih članica lakše došlo do kvaliteta.

Kontinuitet u radu kome teže rukometašice Pirota će ovom gradu doneti još jedan sportski kolektiv koji će u budućnosti praviti odlične rezultate.


Povezane vesti

Prijava za obuku za spasioce na vodi (VIDEO)

Fakulitet sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu pored  osnovnih akademskih studija prvog stepena, osnovnih strukovnih, master akademskih, specijalističkih strukovnih   i

Sport u Knjaževcu – investicija u zdravlje dece (VIDEO)

Sudeći prema infrastrukturnim uslovima koje su stvorili, ciljevima koje su postavili, a posebno prema sumi koja se izdvaja iz opštinske

Željina 19. pobeda za kraj ligaškog dela

Rukometaši Železničara savladali su Spartak u poslednjem kolu ligaškog dela Superlige. Duel u Subotici završen je rezultatom 28:35 (12:19). 00

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*