“Novogodišnji sportski dan” u Aleksincu

“Novogodišnji sportski dan” u Aleksincu

U subotu 16. decembra u u aleksinačkoj hali sportova u periodu od 11.00 do 14.00h biće održan “Novogodišnji sportski dan”.

To je manifestacija na kojoj će se predstaviti sportisti i sportska udruženja sa teritorije opštine Aleksinac. Očekuje se da učešće u manifestaciji uzmu klubovi fudbala, košarke, rukometa, odbojke, stonog tenisa, karatea, džiu džice, šaha, planinarenja….

Manifestacija će biti revijalnog karaktera gde bi klubovi predstavljali svoje sportove, a cilj manifestacije je da se mladi, koji se do sada nisu pronašli u sportu, upoznaju sa što više sportskih disciplina ne bi li se opredelili za neki i aktivno uključili u treniranje. U tome će im pomoći sportisti koji će veštine iz svojih sportskih disciplina prezentovati na najbolji mogući način.

Sportskim udruženjma će se podeliti zahvalnice a najmlađim učesnicima slatkiši i sokovi.

Organizatori manifestacije, Sportski savez opštine Aleksinac , Organizacija za turizam i sport opštine Aleksinac i Savez za školski sport, se nadaju da će manifestacija da zaživi i postane tradicionalna, a ovim putem pozivaju učenike, roditelje i sve građane opštine Aleksinac da svojim učešćem uveličaju ovaj dogažaj.

 


Povezane vesti

OŠ “Ćele kula” najbolja u akciji “Stop! Svi na sport” (VIDEO)

Akcija „Stop! Svi na sport“ koju realizuju Sportski savez Niša i Policijska uprava u Nišu polako postaje tradicionalna. Minulog vikenda

Priznanje za trenera KBK Niš

Srđan Radulović, trener reprezentacije Srbije i Kik boks kluba “Niš”, dobio priznanje za postignute rezultate u kik boksu u 2017.

Fudbalski klub iz Kine u poseti Niškoj Banji (VIDEO)

U poseti Nišu, tačnije Niškoj Banji nalazi se jedan fudbalski klub iz Kine, iz Šenžena… sparing partneri u Nišu biće

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*