“Novogodišnji sportski dan” u Aleksincu

“Novogodišnji sportski dan” u Aleksincu

U subotu 16. decembra u u aleksinačkoj hali sportova u periodu od 11.00 do 14.00h biće održan “Novogodišnji sportski dan”.

To je manifestacija na kojoj će se predstaviti sportisti i sportska udruženja sa teritorije opštine Aleksinac. Očekuje se da učešće u manifestaciji uzmu klubovi fudbala, košarke, rukometa, odbojke, stonog tenisa, karatea, džiu džice, šaha, planinarenja….

Manifestacija će biti revijalnog karaktera gde bi klubovi predstavljali svoje sportove, a cilj manifestacije je da se mladi, koji se do sada nisu pronašli u sportu, upoznaju sa što više sportskih disciplina ne bi li se opredelili za neki i aktivno uključili u treniranje. U tome će im pomoći sportisti koji će veštine iz svojih sportskih disciplina prezentovati na najbolji mogući način.

Sportskim udruženjma će se podeliti zahvalnice a najmlađim učesnicima slatkiši i sokovi.

Organizatori manifestacije, Sportski savez opštine Aleksinac , Organizacija za turizam i sport opštine Aleksinac i Savez za školski sport, se nadaju da će manifestacija da zaživi i postane tradicionalna, a ovim putem pozivaju učenike, roditelje i sve građane opštine Aleksinac da svojim učešćem uveličaju ovaj dogažaj.

 


Povezane vesti

Košarkaški klub Jastreb

Košarkaški klub Jastreb iz Aleksinca osnovan je pre 9 godina. Takmiči se u Prvoj muškoj regionalnoj ligi – grupa Istok.

Sportska politika i infrastruktura u Aleksincu

Aleksinački sport broji oko 60 klubova koji pokrivaju sportske potrebe 51 hiljade stanovnika na teritoriji ove opštine. Iz budžetske mase

U derbiju druge lige Desetka bolja od Ozrena (VIDEO)

Niška „Desetka“ je, u odbojkaškom derbiju odigranom u hali Mika Antić, savladala ekipu „Ozrena“ iz Sokobanje rezultatom 4:1 (po setovima

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*