Novak Radulović na prestižnom turniru „Sarajevo fight 3“(VIDEO)

Novak Radulović na prestižnom turniru „Sarajevo fight 3“(VIDEO)

Šampion Srbije u kik boksu, Novak Radulović, učestvovaće na profesionalnom K-1 turniru osmorice boraca „Sarajevo fight 3“. Reč je o jednom od najjačih turnira u regionu, koji se održava 10. avgusta u hotelu HILLS u Sarajevu.

Nagradni fond turnira je 10 hiljada evra, a takmičari su najjači borci na Balkanu.

Uz Novaka Radulovića, Kik boks klub „Niš“ imaće još jednog takmičara na „Sarajevo fajtu“. Reč je o Vukašinu Obradoviću koji nastupau revijalnom delu programa.

Nakon Sarajeva, takmičare Kik boks kluba „Niš“ očekuju, najpre, pripreme na Tari za juniorsko prvenstvo Evrope koje se održava od 2. do 10. septembra u Skoplju. Predstavnici niškog kluba na ovom takmičenju su Nikola Lazarević kao favorit i Stefan Paunović koji će braniti zlatnu medalju. Što se Novaka tiče, njega, nakon proprema sa reprezentacijom, već krajem novembra, očekuje Svetsko prvenstvo u Budimpešti.


Povezane vesti

Jević: Igrači premoreni (VIDEO)

Posle prve svoje superligaške pobede pobede na klupi Radničkog, Ivan Jević je u najavi derbija sa Partizanom izjavio da u

Vaterpolo klub Nais smenio trenera

Vaterpolo klub Nais smenio je dosadašnjeg šefa stručnog štaba Nenada Vasilovskog. Kako se navodi u zvaničnom saopštenju kluba saradnja je

Mašinac do boda protiv Crvene Zvezde (VIDEO)

Fudbalerke Mašinca uspele su da se uzdignu nakon teškog poraza u Subotici i da na Delijskom visu odigraju nerešeno sa

1 comment

Write a comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*