Novak Radulović na prestižnom turniru „Sarajevo fight 3“(VIDEO)

Novak Radulović na prestižnom turniru „Sarajevo fight 3“(VIDEO)

Šampion Srbije u kik boksu, Novak Radulović, učestvovaće na profesionalnom K-1 turniru osmorice boraca „Sarajevo fight 3“. Reč je o jednom od najjačih turnira u regionu, koji se održava 10. avgusta u hotelu HILLS u Sarajevu.

Nagradni fond turnira je 10 hiljada evra, a takmičari su najjači borci na Balkanu.

Uz Novaka Radulovića, Kik boks klub „Niš“ imaće još jednog takmičara na „Sarajevo fajtu“. Reč je o Vukašinu Obradoviću koji nastupau revijalnom delu programa.

Nakon Sarajeva, takmičare Kik boks kluba „Niš“ očekuju, najpre, pripreme na Tari za juniorsko prvenstvo Evrope koje se održava od 2. do 10. septembra u Skoplju. Predstavnici niškog kluba na ovom takmičenju su Nikola Lazarević kao favorit i Stefan Paunović koji će braniti zlatnu medalju. Što se Novaka tiče, njega, nakon proprema sa reprezentacijom, već krajem novembra, očekuje Svetsko prvenstvo u Budimpešti.


Povezane vesti

Atletska staza u dvorištu OŠ Dušan Radović prepuna dece – “krivac” “Niški maraton” (VIDEO)

Otvoreni tereni osnovnne škole „Dušan Radović“ baza su niških atletičara, takmičara Atletskog kluba „Niški maraton“, ali istovremeno i mesto susreta

Naisa lako do trećeg mesta. Ostaje žal za finalom (VIDEO)

Rukometašice Naise ubedljivo i sigurno stigle su do trećeg mesta u prvenstvu i na taj način plasirale se i ove

Fakultet sporta obeležava 47 godina postojanja (VIDEO)

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu obeležava 47 godina postojanja i rada. Dekanat, profesori, nastavnici i saradnici, nenastavno osoblje

1 comment

Write a comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*