Niški trener i vaterpolista Naisa prvi na Komen kupu

Niški trener i vaterpolista Naisa prvi na Komen kupu

Vaterolo reprezentacija Srbije 2000. godište i mlađi osvojila je prvo mesto na Komen kupu održanom u Beogradu. Boje nacionalnog tima branio je mladi vaterpolista Naisa Mateja Đorđević, dok je u stručnom štabu bio još jedan Nišlija, trener prof. dr Tomislav Okičić. Naš tim savladao je u finalu reprezentaciju Španije rezultatom 9:7 (1:2,3:1,3:0,2:4).

Prvo mesto osvojili su: Vukašin Ganić, Nemanja Stanojević, Jovan Tanasijević,Petar Mirović, Vladimir Mišović, Marko Radović, Vuk Milojević, Milan Bulajić, Arsenije Mitrović, Stefan Branković, Marko Banović, Aleksandar Vasić, Kristian Šulc, Uroš Marićm Marko Ilić, Matija Đorđević. Ekipu je predvodio trener Uroš Stevanović.

Srbija je na Komen kupu učestvovala sa dve ekipe. Vaterpolo klub Nais je i u drugom timu imao predstavnika reč je o Nikoli Stankoviću. Za Srbiju 2 nastupali su Pavle Gavrilović, Lazar Durutović, Luka Pljevančić, Nikola Kovačević, Vasilije Martinović, Andrej Šofranac, Nikola Bućan, Marko Eraković, Nikola Stanković, Nemanja Radovanlija, Uglješa Panić, Miloš Radić, Aleksa Cvetković, Branko Kujović i Đorđe Žeželj. Treneri su bili Dragan Kozomara i Miloš Korolija.

Komen kup okupio je deset ekipa: Srbiju 1 i 2, Crnu Goru, Mađarsku, Nemačku, SAD, Italiju, Hrvatsku, Španiju i Australiju.

Konačan plasman: Srbija 1, Španija, Mađarska, Hrvatska, SAD, Crna Gora, Italija, Srbija 2, Nemačka, Australija.

Komen kup bio je priprema za Svetsko prvenstvo u Sombatelju, koje tokom avgusta, očekuje generaciju 2000.Povezane vesti

AKL: Neradnički u Minhenu

Već je postao običaj da predstavnici Amaterske košarkaške lige Niša preko omiljenog sporta šire prijateljstvo i sa ljubiteljima košarke van

Revijalni turnir u odbojci za devojčice na babušničkom bazenu (VIDEO)

Takmičenja u basketu, tenisu i malom fudbalu, koja su organizovana kao deo programa Sportskog leta u Babušnici, uglavnom su protekla

Priznanje za trenera KBK Niš

Srđan Radulović, trener reprezentacije Srbije i Kik boks kluba “Niš”, dobio priznanje za postignute rezultate u kik boksu u 2017.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*