Naisa u utorak protiv Bora (VIDEO)

Naisa u utorak protiv Bora (VIDEO)

Utakmicu 7.kola Super lige protiv ekipe Bora Naisa će odigrati nešto ranije zbog učešća u Čelendž kupu. Prijatelji iz Bora složili su se da utakmica bude odigrana već u utorak, 30.oktobra, kako bi Naisi ostalo više vremena za pripremu dvomeča sa Portugalkama.

I pored prvog poraza u prvenstvu, u taboru Nišlijki vlada dobra atmosfera i Naisa je spremna za novi pobednički niz. Utakmica sa aktuelnim šampionom, ekipom Jagodine, pokazala je da ova ekipa, itekako ima kvalitet. To mišljenje dele najviši predstavnici grada , Gradonačelnik Darko Bulatović i Gradski većnik resorno zadužen za omladinu i sport Branislav Kačar, koji su u društvu predsednika Naise Miloša Stojanovića, gledali derbi u Jagodini. Potpuno je jasno šta je Naisi potrebno za najviše ciljeve, ali sa druge strane ova utakmica pokazala se kao dobra osnova za gradjenje optimizma pred naredne mečeve.

Utakmica sa ekipom Bora igra se u utorak od 18,30 u hali „Čair“, a ulaz je slobodan!


Povezane vesti

Planinari Niša obeležili uspešnu godinu (VIDEO)

Planinarski savez Niša obeležio je završetak 2017. godine onako kakve su aktivnosti i bile tokom godine – na vrhunskom nivou.

KMF Ozren Sokobanja

Klub malog fudbala Ozren iz Sokobanje zvanično postoji samo dve godine. Trenutno se takmiči u Regionalnoj ligi – grupa Sever,

Akcija “Desetke” na Čegru – “Odbojka za sve” (VIDEO)

Odbojkaški klub „Desetka“ tradicionalno je organizovao zajedničku akciju za svoje članove, ali i roditelje. Na izletištu „Čegar“ viđena je dobra

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.