Na “Zvezdu” i bez Pavkova; Jug i zapad samo za “Meraklije” (VIDEO)

Na “Zvezdu” i bez Pavkova; Jug i zapad samo za “Meraklije” (VIDEO)

Fudbalski klub Radnički će na svom Čairu u nedelju 5. novembra odigrati prvenstveni duel sa vodećom  Crvenom Zvezdom.

Nišlije su u seriji ne tako dobrih rezultata i ako tome dodamo i veliki broj igrača koji neće moći da se suprotstave zahuktalim „crveno-belima“, možemo reći da su Beograđani feliki favoriti.

Toga su svesni i u taboru niškog superligaša, ali ne žele da za sebe traže nikakav alibi. Trudiće se da odigraju čvrsto u odbrani, a svoju šansu vide možda u umoru igrača Crvene zvezde i nadaju se maloj dozi sreće koja je neophodna u ovakvim duelima.

Pored povređenih igrača, čiji spisak je sve duži, Nišlije neće moći da računaju ni na najboljeg strelca lige Pavkova koji je inače igrač Crvene Zvezde pozajmljen Radničkom pa po ugovoru o pozajmici neće moći da nastupa u međusobnim mečevima ova dva kluba.

Karte se mogu kupiti na biletarnici Hale Čair od 10 do 18 časova, a na dan utakmice i na biletarnici stadiona Čair od 14h.

Cena karata za južnu tribinu iznosi 300 dinara, a za sve ostale je 600 dinara osim za ložu koja je 1500 dinara.

I naš portal sport juga, obradovaće troje navijača Radničkog. Zahvaljujući PR službi niškog kluba u mogućnosti smo da podelimo besplatne karte za južnu tribinu stadiona Čair, detaljnije na facebook strani našeg portala.

Iz kluba unapred obaveštavaju navijače da u cilju bezbednosti na stadionu tokom odigravanja utakmice Radnički – Crvena zvezda južna i zapadna tribina biće rezervisane isključivo za navijače Radničkog. Na te tribine neće biti dozvoljen ulaz navijačima sa obeležjima FK Crvena zvezda. Za navijače Crvene zvezde rezervisana je severna tribina i deo na istočnoj tribini.


Povezane vesti

Ogromno interesovanje za predavanje našeg proslavljenog trenera (VIDEO)

Jedan od najboljih i najtrofejnijih evropskih trenera, Svetislav Kari Pešić, održao je u četvrtak 11. januara predavanje na Fakultetu sporta

Đuričić se definitivno oprostio od klupe Radničkog

Kako je već bilo nagovešteno Milan Đuričić više neće biti šef stručnog štaba niškog superligaša. On se večeras na svom

Održano tradicionalno kadetsko prvenstvo Grada Niša (VIDEO)

U Nišu je održano traicionalno kadetsko omladinsko prvenstvo grada Niša za decu. Razvrstani u 18 kategorija mladi šahisti nadmetali su

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*