Mlada pirotska atletičarka otputovala na Evropsko prvenstvo (VIDEO)

Mlada pirotska atletičarka otputovala na Evropsko prvenstvo (VIDEO)

Članica Atletskog kluba Pirot Danica Gogov učestvovaće na Atletskom prvenstvu za mlađe seniore i seniorke u Poljskoj. Ona će se takmičiti u  disciplini brzo hodanje na 20 kilometara, a normu za to prestižno takmiučenje ispunila je još je prošle godine. Biće deo desetočlane ekipe  koja će na Evropskom prvenstvu braniti boje naše zemlje.

Takmičenje je izuzetno jako, na njemu učestvuju i atletičari čiji su rezultati na zavidnom nivou i u seniorskoj konkurenciji. Ekspediciju  prati i pet trenera takmičara, a među njima je i trener Danice Gogov, Predrag Krstović. Nakon nekoliko godina odlične saradnje sa Atletskim  savezom Srbije, kao i stručnog uticaja na veliki broj vrhunskih takmičara, prvi put će biti deo ovakve međunarodne ekspedicije.

Prvenstvo Evrope za mlađe seniore i seniorke, takmičare do 23 godine starosti, održaće se u poljskom gradu Bidgošću od 13. do 16. jula. Naša  ekspedicija na put polazi 11. jula sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla letom za Varšavu.


Povezane vesti

Želja dočekuje Vojvodinu na otvaranju SEHA lige

Debitansku sezonu u SEHA ligi rukometaši Železničara započeće u svom Čairu, gde će u okviru prvog kola ugostiti novosadsku Vojvodinu.

U nedelju brdsko–biciklistički maraton od Vlasotinca do Vlasinskog jezera

Ljubitelji planinskog biciklizma imaće ovog vikenda pred sobom još jedan izazov i mogućnost da učestvuju u vožnji po prelepoj i

“Trofej Nais” u nedelju u hali Čair i uživo na Sportu juga

“Trofej Nais” – tradicionalni stonoteniski turnir za sportiste sa invaliditetom, biće održan u nedelju 15. aprila u niškoj hali Čair

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*