Mlada pirotska atletičarka otputovala na Evropsko prvenstvo (VIDEO)

Mlada pirotska atletičarka otputovala na Evropsko prvenstvo (VIDEO)

Članica Atletskog kluba Pirot Danica Gogov učestvovaće na Atletskom prvenstvu za mlađe seniore i seniorke u Poljskoj. Ona će se takmičiti u  disciplini brzo hodanje na 20 kilometara, a normu za to prestižno takmiučenje ispunila je još je prošle godine. Biće deo desetočlane ekipe  koja će na Evropskom prvenstvu braniti boje naše zemlje.

Takmičenje je izuzetno jako, na njemu učestvuju i atletičari čiji su rezultati na zavidnom nivou i u seniorskoj konkurenciji. Ekspediciju  prati i pet trenera takmičara, a među njima je i trener Danice Gogov, Predrag Krstović. Nakon nekoliko godina odlične saradnje sa Atletskim  savezom Srbije, kao i stručnog uticaja na veliki broj vrhunskih takmičara, prvi put će biti deo ovakve međunarodne ekspedicije.

Prvenstvo Evrope za mlađe seniore i seniorke, takmičare do 23 godine starosti, održaće se u poljskom gradu Bidgošću od 13. do 16. jula. Naša  ekspedicija na put polazi 11. jula sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla letom za Varšavu.


Povezane vesti

Besplatni časovi vožnje rolera na Somborskom bulevaru

U utorak 18-og i u četvrtak 20. jula, od 19 sati, na delu Somborskog bulevara (od kružnog toka kod Studeničke

Derbijem sa Bekamentom Naisa završava polusezonu (VIDEO)

Rukometašice Naise nakog dugog puta i plasmana u 1/8 finala Čelendž kupa pristigle su u Niš. Naisa je pokazala da

Poligon spretnosti za male aleksinačke bicikliste (VIDEO)

Biciklistički dan za mališane jedan je od rekreativnih sadržaja kojim su Aleksinčani obeležili „Dečju nedelju“. Za devojčice i dečake aleksinačkih

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*