Crvena Zvezda osvojila Kup Radivoja Koraća (VIDEO)

Crvena Zvezda osvojila Kup Radivoja Koraća (VIDEO)

CRVENA ZVEZDA MTS – PARTIZAN NIS 74:64 (23:23, 13:11, 16:13, 22:17)

Osvajač Pireus banka Kupa Radivoja Koraća 2017. je ekipa Crvene zvezde MTS, koja je u velikom finalu savladala Partizan NIS rezultatom 74:64.

U vreloj atmosferi krcatog Čaira oslabljena ekipa Partizana je pružila žestok otpor Crvenoj zvezdi. Držali su se crno-beli cele tri četvrtine, ali veći kvalitrt i duža klupa crveno-belih su na kraju presudili.

Najbolji strelac finala bio je košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović sa 18 poena, a priznanje mu je uručio Vojislav Lazarević, generalni direktor Pireus banke, naslovnog sponzora Kupa Radivoja Koraća 2017. Za najboljeg igrača finala proglašen je bek Zvezde Marko Gudurić, koji je sakupio 22 MVP indeksna poena, a nagradu mu je uručio Dejan Tomašević, generalni sekretar KSS. Uroš Parlić, predsednik RKSIS i Vojislav Lazarević, generalni direktor Pireus banke, podelili su srebrne medalje košarkašima Partizana.

Zlatne medalje igračima Crvene zvezde uručili su predsednik KSS Predrag Danilović i generalni sekretar KSS Dejan Tomašević.

Crveno-beli su dobili i pehar u trajno vlasništvo, koji im je uručio generalni direktor Pireus banke Vojislav Lazarević. Veliki prelazni pehar „Žućkovu levicu“ crveno-belima je dodelio predsednik KSS Predrag Danilović.

Meč je obeliežio i incident kada je neko sa tribine, na kojoj su se nalazili najvatreniji navijači Partizana, bakljom u glavu pogodio jednog gledaoca koji se nalazio na samom parketu. Ispostavilo se da je pogođeni gledalac Miodrag Radović poznati niški političar iz redova Demokratske stranke.

(fotografija preuzeta sa sajta KSS)


Povezane vesti

Nais pobedio za četvrtu poziciju na polusezoni (VIDEO)

Vaterolisti Naisa završili su polusezonu na četvrtom mestu. U poslednjem kolu prvog dela sezone Nišlije su savladale Medveščak na Čairu

Radnički demoliran u Subotici

  Posrtanje Radničkog, koje je krenulo smenom na klupi niškog kluba, nastavljeno je u Subotici, gde je domaći Spartak razbio

Još jedan Nišlija u ekipi iz “Lige petice”. Puni se kasa Radničkog

Posle prelaska golmana Aleksandra Jovanovića u Uesku, novajliju u Primeri, još jedan Nišlija prešao je u ekipu koja se takmiči

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*